Quote

Chantal Harwig

Tel: 06-17761623

Mail: info@eigenwens.nl

 

Member of Kinder Coach Gilde

 

Member of Adiona

Wie ben ik

Chantal Harwig

Hallo, ik ben Chantal Harwig, kindercoach en moeder van 2 gevoelige kinderen. Ik hou van roze, van tulpen en leren. Ik hou van wandelen, van lezen en van de zee. Ik hou van de zonsondergang, van Oostenrijk en van kinderen.

Met veel plezier en liefde heb ik bijna 17 jaar in het basisonderwijs gewerkt. De wens om kinderen individuele aandacht te willen geven werd steeds groter. Toen ik de kans kreeg om mijn kennis en talenten vorm te gaan geven in een eigen praktijk, heb ik ontslag genomen en ontstond mijn ‘Eigenwens’.

Met veel passie voor het vak kindercoaching en vanuit oprechte betrokkenheid kijk ik met de kinderen mee naar hun wensen.

Ik wens ieder kind een blij hartje…
Dat was mijn wens toen ik juf was, dat is de wens voor mijn eigen kinderen en het is de wens voor de kinderen die bij mij in praktijk Eigenwens komen.

Aangezien de kwaliteiten en interesses van elk kind anders zijn, is ook elk coachingstraject anders. Ik ga altijd uit van de ‘eigenwens’ van uw kind, uiteraard in overleg met u als ouder. Samen met uw kind ga ik graag op zoek naar zijn sterke kanten, zodat hij deze (weer) kan inzetten om zich fijner te voelen.
Eigenwens is geregistreerd bij het Kindercoachgilde, een kwaliteitsregister voor kindercoaches en bij Adiona, een beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten.

Thema’s waarin ik mij o.a. heb verdiept zijn: emoties, stress/burnout-verschijnselen bij kinderen en volle hoofden.

In mijn praktijk komen veel gevoelige kinderen, kinderen die onzeker zijn en meer zelfvertrouwen of een beter zelfbeeld willen en kinderen die klagen dat hun hoofd zo vol zit. Kijkt u ook even onder het kopje 'Kindercoaching' voor andere vragen. wensen of problemen waarvoor unaar mijn praktijk kunt komen?