Quote

Chantal Harwig

Tel: 06-17761623

Mail: info@eigenwens.nl

 

Member of Kinder Coach Gilde

 

Member of Adiona

Ervaringen

Deelneemster 'licentieworkshop Coachee!' - kindercoach in opleiding:
Ik heb Chantal tijdens de workshop Coachee! leren kennen als een inspirerende, wijze en liefdevolle vrouw. Iemand die mij wist te raken met haar persoonlijke verhaal, de tips en trucs die ze meegaf en de manier waarop ze mij het spel Coachee! liet ervaren.
Een aanrader voor iedere professional.

Moeder van zoon (9):
Dankjewel voor de fijne begeleiding. Onze zoon is gegroeid, het pesten is gestopt en heeft zulke mooie momenten gehad. Er is gewerkt vanuit zijn wens.
Met een prachtig einde. De steen en schilderij gaan een mooi plekje krijgen in zijn kamer. Zodat hij op mindere momenten eraan terug kan denken.
Stiekem vond hij het toch wel jammer dat zijn wensen/doelen waren behaald ;-).
Je kunt zien en merken dat Chantal ontzettend graag werkt met kinderen. Onze zoon die soms wat moet ontdooien voelde snel op zijn gemak.
Zeker een aanrader!

Deelneemster licentie-workshop Coachee!
Vrijdag 15 januari was het dan zover. Ik had echt ZIN in deze workshop. Ik werk in het basisonderwijs. Dit is een prima extra tool voor mij als lerares. Ik kan het toepassen indien gewenst en indien mogelijk. Chantal heeft op een enthousiaste en overtuigende wijze een mooie cursus gegeven. Waarvoor alle lof!! Ik hoop veel gebruik te kunnen en mogen maken van COACHEE !

Krachtstenenspel-speler (vrouw)
Door het spelen van het krachtenspel ben ik tot nadenken gezet over een diepgekoesterde wens waar ik aan lange tijd vreselijk tegenaan hikte. Alles hieromheen was heel zwaar en log en moeilijk. Ik ben door het spelen van het spel en door Chantal's fantastische begeleiding hierin, tot nieuwe inzichten gekomen en zie het nu lichter en mooier. Ik heb er vertrouwen in, dat als ik stap voor stap te werk ga, mijn wens/doel kan bereiken.

Deelneemster, licentie-workshop Coachee!
Vandaag heb ik de licentie workshop van Coachee gehad. Chantal, wat ben je een prachtig mens. Ik heb deze dag ervaren als heel bijzonder, interessant en leerzaam. Je hebt alles heel mooi uitgelegd en verwoord. Ik vond het heel boeiend en heb in deze dag al best veel geleerd. Ontzettend bedankt voor deze dag met mooie momenten.

Meisje (9)
Ik vond het heel gezellig en fijn bij jou. Je hebt mij goed geholpen. Ik geef jou een 10.

Moeder van meisje (9)
Lieve Chantal, al na de eerste keer dat onze dochter bij jou was geweest kon ik thuis aan haar gedrag al verandering merken. Ze werd een stuk rustiger en haar opgekropte frustraties werden minder. Na de derde keer vertelde ze aan ons dat jij de beste bent. Ze voelt zich goed en dat kunnen wij merken. Ze heeft weer lol, lacht veel en ze doet lekker gek. Ze heeft veel meer lef en zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft haar eigen ikje gevonden. Haar juffen zien ook verschil. We zijn erg trots op wat je bij onze dochter hebt bereikt. We zijn hier super dankbaar voor!

Deelneemster, licentie-workshop Coachee!
Wat heb jij veel kennis paraat! Dank je wel!

Deelneemster, licentie-workshop Coachee!
Ik ben blij dat er op een creatieve manier gewerkt kan worden met dit spel. Dank je wel voor je enthousiasme en plezier. Het was een gezellige, zinvolle dag!

Moeder van meisje (9)
Mijn dochter had direct een goed gevoel bij je en voelde zich zichtbaar vertrouwd. Ze had geen schroom om haar gevoelens met je te delen, sterker nog ze werd er vrolijk van. Ze voelde zich gehoord. Ze heeft concrete handvaten gekregen waar ze op haar niveau heel goed wat mee kan. Handvaten die ze in haar dagelijks leven direct in kan zetten.
Chantal, dank je wel dat het je gelukt is om mijn dochter te laten inzien hoe mooi ze is. Toen ik bij je kwam heb ik je gezegd dat ik het fijn voor haar zou vinden als het voor haar iets leuker zou worden. Volgens mij kan ze de komende tijd weer mooi vooruit. En als ze weer een wat moeilijker fase heeft, dan weten we je te vinden.

Ouder/OR-lid, aanwezig bij thema-ouderavond 'Help! Mijn hoofd zit vol!" op een basisschool
Chantal heeft op onze prachtige school een thema- ouderavond verzorgd. Ze heeft de ouders en leerkrachten meegenomen in het thema "Help! Mijn hoofd zit vol!". We kregen informatie over het thema en gingen naar huis met een goed gevoel en veel praktische , bruikbare tips om onze kinderen thuis en op school te helpen met hun volle hoofden.
Top, Chantal!

Moeder, aanwezig bij de presentatie 'Help! Mijn hoofd zit vol!'
Dinsdagavond heb ik een leuke en leerzame informatievond gehad "Help! Mijn hoofd zit vol". Er kwam tijdens deze avond veel herkenning voorbij. Ik heb ook zeker bruikbare tips gehoord voor mijn eigen dochter.
Ik vind het geweldig, Chantal, hoe jij ook een informatieavond tot een plezierige avond maakt! Ik ben blij en dankbaar dat wij jou hebben leren kennen. Mijn dochter is zoveel sterker geworden door jou, geweldig!

Moeder, aanwezig bij de presentatie 'Help! Mijn hoofd zit vol!'
Hoi lieve Chantal, bedankt voor de mooie avond gisteren... duidelijk... mooi... maar ook een nuttig, leuk avondje voor mijzelf.
Ik vind het heel mooi wat je doet, maar ook hóe je het doet. Met zoveel liefde en passie...

Meisje (12)
Ik vind je aardig en je luistert goed naar anderen. Ik heb het bij Eigenwens heel fijn en leuk gehad. Je hebt leuke ideeën. Ik vond het heel leuk om hier te zijn en we hebben ook leuke dingen gedaan. Ik geef jou een 8,5, omdat je altijd voor iedereen klaar staat.

Moeder van meisje (12)
Ik heb eindelijk een 'derde' gevonden die mijn zorgen begrijpt. Dit is de eerste vorm van begeleiding waarbij ik mijn dochter niet één keer huilend in de auto heb gehad. Heel bijzonder. Wat een klik heeft mijn meisje met Chantal, super!

Ouders, jongen (10)
Chantal heeft een goed inlevingsvermogen. Ze is heel open en toegankelijk, waardoor onze zoon zich direct op zijn gemak voelde. Chantal luistert heel goed naar het kind en de ouders. Het gaat haar echt om het kind.

Jongen (10)
Ik kan bij jou gewoon mijzelf zijn!

Meisje (6)
Ik vind Chantal een hele aardige mevrouw.

Ouders, meisje (6)
Onze dochter kreeg bij de eerste sessie een werkmapje mee waar ze steeds alles in kon doen wat ze bij Chantal had gedaan. Leuk om te zien hoe belangrijk dit mapje voor haar is, en voor ons leuk om op die manier mee te kijken en te leren. Chantal, bedankt voor de mooie sessies die je onze dochter hebt gegeven, zij en ook wij hebben er veel van geleerd! Door de sessies staan wij extra bewust stil bij de reden van gedrag, dat soms als lastig wordt ervaren. Het helpt weer anders te kijken en de mogelijkheden te zien.